Tansu Çiller sandık başında konuştu 'Yeni bir dönemin başlangıcı olur'

Tansu Çiller sandık başında konuştu 'Yeni bir dönemin başlangıcı olur'
Eski Başbakan Tansu Çiller, Sarıyer'de sandık başında konuştu. Çiller, "Bugün yine bunu yaşıyoruz, mutlu bir gün bu açıdan. Umuyorum ki bu yeni bir dönemin başlangıcı olur" dedi.

Eski Başbakan Tansu Çiller, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Sarıyer Yeniköy İlkokulu’nda oy verdi. Oy kullanmasının ardından sandık görevlileriyle hatıra fotoğrafı da çektiren Çiller, ‘’Biz birlikte, kardeşçe, bir olduğumuz zaman güçlüyüz. Bu gücü kaybetmemek lazım. Tekrar ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için saat 08.00 itibariyle başlayan oy kullanma işlemleri sürüyor. Bu çerçevede Eski Başbakan Tansu Çiller de oyunu kullanmak üzere Sarıyer Yeniköy İlkokulu’na gitti. Burada oy vereceği sınıfa giren Çiller, kabinde oyunu kullandıktan sonra 2364 numaralı sandığa zatfı bıraktı.

aw173867-03.jpg

Zarfın kalınlığından ötürü sandığa atmakta güçlük çeken Çiller, çok sürmeden zarfı atarak oy kullanma işlemini bitirdi. Daha sonra sandık görevlileriyle de hatıra fotoğrafı çektirdi.

"YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI OLUR"

Oy kullanmasının ardından okul önünde basın mensuplarına konuşma gerçekleştiren Çiller, ‘’Demokrasi bizim için her zaman bir şölenle, seçimle taçlandırılır. Bugün yine bunu yaşıyoruz, mutlu bir gün bu açıdan. Umuyorum ki bu yeni bir dönemin başlangıcı olur. Bu dönemde elbette siyasi görüş farklılıkları her zaman olacaktır ülkemizde, bu demokrasinin zenginliği ama unutmayalım ki biz birlikte, kardeşçe, bir olduğumuz zaman güçlüyüz. Bu gücü kaybetmemek lazım. Tekrar ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum, hepinize teşekkür ediyorum’’ dedi.

aw173867-05.jpg

aw173867-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.