Tanju Özcan: AK Parti, MHP beni havada kapardı

Tanju Özcan: AK Parti, MHP beni havada kapardı
CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "3 partiden resmi teklif geldi. Başka bir partiye sıcak bakmıyorum. Geçecek olsaydım AK Parti, MHP beni havada kapardı" dedi.


CHP’den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye binasında gazetecilerle bir araya geldi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Özcan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tanju Özcan, CHP’ye dönüp dönmeyeceğinin bir netlik kazanmasını beklediğini ifade etti. Yerel seçimler öncesinde kendisine 3 siyasi partiden resmi teklif geldiğini dile getiren Özcan, başka partilere sıcak bakmadığını belirtti.

“AK Parti, MHP beni havada kapardı”


Başka partiye sıcak bakmadığını ancak 3 siyasi partiden resmi teklif aldığını açıklayan Başkan Özcan, “3 partiden resmi teklif geldi. Bazı partiler ise istikşafi olarak yoklama yapmaya devam ediyor. Başka bir partiye sıcak bakmıyorum. Geçecek olsaydım AK Parti, MHP beni havada kapardı. O yüzden boş konuşmasınlar. CHP'ye döner miyiz, dönmez miyiz belli olsun ama başka bir partiden aday olmayacağım, bu kesin” diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.