Tanıtımına son 2 gün kala iPhone 15'in görüntüleri sızdı: İşte iPhone 15

Tanıtımına son 2 gün kala iPhone 15'in görüntüleri sızdı: İşte iPhone 15
Apple'ın 12 Eylül tarihinde tanıtacağı yeni akıllı telefonu iPhone 15 Pro'nun gerçek görüntüsü ortaya çıktı.

Apple'ın yeni çıkaracağı akıllı telefon serisi iPhone 15'in tanıtımına son 2 gün kaldı. Teknoloji meraklılarını heyecanlandıran gelişme Apple’ın en büyük üretim ortaklarının fabrikasından çıktı.

İddiaya göre, iPhone 15'in Pro modeline ait olduğu söylenen görseller Apple’ın Hindistan’da üretim yapan ortağı Foxconn fabrikalarından sızdırıldı.

Kısa süre içerisinde satışa çıkacak olan ve piyasayı canlandırması beklenen iPhone 15 Pro'nun ilk olarak yeni rengi dikkat çekti.

Kutusuyla birlikte iPhone 15 Pro'nun yer aldığı görsellerde cihazın kamera ve ekran tasarımı da ortaya çıkmış oldu.

Sosyal medyada kısa sürede yayılan ve büyük yankı uyandıran iPhone 15 Pro'nun fotoğraflarında telefonun gri ve lacivert olmak üzere iki renk tercih edildiği görüldü. Görüntülerdeki kamera ve sensör bölümü ise neredeyse çerçevesiz bir ekranı gözler önüne seriyor.

iPhone 15'in kutusunda da yenilikler göze çarpıyor. Buna göre kutuda, geçmiş yıllardaki gibi cihazın ön ve arka görüntüleri yerine sadece ekrana yer veriliyor. Kutuda ayrıca cihazın yanındaki USB-C – Lightning kablo da görülüyor.

Yeni ayfonlar, 22 Eylül'de ön siparişe sunulacak. Türkiye'deki Apple Store'larda ise Ekim ayı içerisinde satın alınabilecek.

İşte iPhone 15'in sızdırılan görüntüleri:

sdfsdffdfgdg.jpg

saadasda.jpg

Kaynak: Medya.com.tr

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.