Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Eray Sezgin

Eray Sezgin

KALE ARKASI

Tamam mı devam mı?

Fenerbahçe – Beşiktaş derbisi iki takım için de tamam mı yoksa devam mı? niteliğinde olacak.

Fenerbahçe kazanırsa şampiyonluk ümitlerini devam ettirecek. Beşiktaş kazanırsa da avrupa kupalarına katılım için moral bulacak. Beraberliğin iki takıma da yaramadığı ilginç bir derbi mücadelesi bizleri bekliyor.

Fenerbahçe adına adeta 2010-2011 sezonunun bir kopyası yaşanıyor. Takımın o sezona göre en önemli eksiği de iyi bir golcüsünün olmaması. Bu yüzden Fenerbahçe ne yapıp ara transfer döneminde net bir golcü almalı. Sadece bu sezon değil, uzun zamandır Fenerbahçe net bir santrafor eksikliği yaşıyor. Bu eksikliğin de nelere mal olduğu hepimizin malumu.

Fenerbahçe’de derbi mağlubiyeti sadece şampiyonluk yolunda büyük yara almak hatta şampiyonluğu kaybetmek değil, yönetimin ve Vitor Pereira’nın da sonu demek. Maçın kaybedilmesinin etkileriyle oklar Pereira’yı gösterecek olsa da işin sonunda okların yönü yönetime dönecek.

Özellikle de Sadettin Saran ve Mehmet Ali Aydınlar’ın seçim hazırlığı yaptığı söylentileri konuşulurken Fenerbahçe yönetiminin mağlubiyete tahammülü yok.

Fenerbahçe taraftarını söylemeye hiç gerek yok. Bu taraftar artık puan kaybını rüyasında bile görmek istemiyor.

Büyük umutlarla gelen Ali Koç ve yönetiminin yaşattığı hayal kırıklıklarından sonra Fenerbahçe taraftarı da olası bir erken seçimde Sadettin Saran etrafında birleşecektir. Bu yüzden de Ali Koç ve yönetimi Pereira ve takıma her zamankinden daha fazla destek verecek ve derbinin kazanılması için üzerlerine düşen görevi yapmaya çalışacaklardır.

Umut ediyorum ki hakem hatalarının maçın sonucuna etki etmediği keyifli ve bol gollü bir derbi izleriz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları