Taksiciyi yaralayıp telefonunu gasbetti

Taksiciyi yaralayıp telefonunu gasbetti
İzmir'de, D.A. (19) müşteri olarak bindiği taksinin şoförü Oğuz Erge'yi (44) tabancayla yaralayıp, telefonunu gasbetti. Olay araç kamerasına yansırken, D.A. yakalanıp, gözaltına alındı.

Olay, dün saat 03.30 sıralarında, Gaziemir ilçesinde meydana geldi. Maskeli ve kapüşonlu D.A., evli ve 2 çocuk babası Oğuz Erge’nin kullandığı taksiye bindi. Bir süre taksiyi çeşitli adreslere dolaştıran D.A., ineceğini söyleyip cebinden para alır gibi yaparak yanındaki tabancayı çıkardı. D.A., peş peşe 3 el ateş edip taksici Erge’yi yaraladı.

Ardından taksiyi ve şoförün cebini karıştıran D.A., Erge’nin kulaklık ve cep telefonunu gasbedip, boş kovanları aldıktan sonra kaçtı. Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarıyla, olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı taksici Erge’yi, ambulansla İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Tedaviye alınan Oğuz Erge’nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Soruşturma sonucunda, taksideki araç kamerası ve bölgedeki yaklaşık 70 güvenlik kamerasının görüntülerinin incelenmesi sonucu, şüphelinin D.A. olduğu tespit edildi. D.A., saklandığı evde yakalanıp, gözaltına alındı.

Araç kamerasının kaydettiği görüntülerde, D.A.'nın cebinden para çıkarır gibi yaptığı sırada tabancayla 3 el ateş edip vurduğu taksi şoförü Erge’nin, yan koltuğa devrilip hareketsiz kalması yer alıyor. D.A.'nın tabancayla yaraladığı Erge’ye tokat atıp, üzerinde ve takside bir şeyler aradıktan sonra kaçtığı da görüntülerden belirlendi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.