Survivor 2024'te ikinci eleme adayı belli oldu Kimse lafını çekmedi

Survivor 2024'te ikinci eleme adayı belli oldu Kimse lafını çekmedi
Kış aylarının vazgeçilmezi Survivor tüm hızıyla sezona başladı. Survivor 2024 All Star'ın ikinci bölümünde verilen büyük mücadelenin sonucunda ikinci eleme adayı da belli oldu.

TV8'in çok izlenen yarışma programlarından Survivor yine tüm izleyicileri ekrana kilitledi. Daha önceki sezonlarda kıran kırana mücadele veren ünlü isimler yine hem efor sarf ediyor hem de taktik savaşına giriyor.

Bir önceki bölümde konseyden kırmızı takım çıkmış, eleme potasına gönderilen isim ise Doğukan Manço olmuştu. Arkadaşları tarafından en çok kendi isminin yazıldığını gördüğünde isyan eden Doğukan Manço, oylama öncesi gruplaşmalar olduğunu ve kendisinin grup dışı kaldığını söylemişti. 10-15 kilo vermesiyle ortaya çıkacak Doğukan Manço'dan korktukları için, yılanın başını küçükken ezelim mantığı ile adının yazıldığını savunmuştu.

Dokunulmazlık oyununun ilk turunda kadınla mücadelesinde kırmızı takım 8-7'lik skorla 1-0 öne geçti. Erkeklerde de 8-7 skorla kazanan ekip 2-0 skorla dokunulmazlık sembolünün sahibi oldu.

MERVE GÖZYAŞLARINLA HAKİM OLAMADI

merve.webp

Murat Ceylan'ın dokunulmazlık sembolünü Merve'ye verirken ise duygusal anlar yaşandı. Murat'ın Merve'nin sakatlanma hikayesini hatırlatması üzerine Merve gözyaşlarını tutamadı. Survivor Merve "Beni çok duygusallaştırdın. Gerçekten Survivor'u ben çok seviyorum. Geçen sezon büyük şansızlıklar yaşadım . Allah kimseye vermesin. O sakatlıktan buraya çağırılmam çok onur verici. Bıraktığım yerden tekrar devam ediyorum" diye konuştu.

yaman.jpg

Survivor 2024 All Star'ın ikinci eleme adayı Mavi takım oyuncularından Yaman oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.