Süleyman Soylu'dan berber açıklaması

Süleyman Soylu'dan berber açıklaması
İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul 2. bölge milletvekili adayı Süleyman Soylu, "Pazar tatili berbere ana sütü gibi helaldir. Ticaret bakanımızla biraz önce tekrar konuştum. Şükrü başkanın söylediğini de söyledim, dediğini ifade ettim. Dedi ki inşallah bu önümüzdeki pazar değil ondan sonraki pazar berberlerde tatil başlıyor" dedi

İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul 2. bölge milletvekili adayı Süleyman Soylu, Beyoğlu''nda Berberler Odası üyeleriyle kahvaltı programında buluştu. Berberlere seslenen Soylu, “Pazar tatili berbere ana sütü gibi helaldir. Ticaret bakanımızla biraz önce tekrar konuştum. Şükrü başkanın söylediğini de söyledim, dediğini ifade ettim. Dedi ki inşallah bu önümüzdeki pazar değil ondan sonra ki pazar berberlerde tatil başlıyor.

Bu mesele bizim uzun zamandan beri, biz derken kendimizi sizin içinizde hissettiğim için biz diyorum. Onun için bizim uzun zamandan beri beklediğimiz takip ettiğimiz bir meseleydi. Nasıl hallolacağı yolunda da hep beraber güzel bir sistem kuruldu. O sistem içerisinde Allah''ın izniyle beraber o iş bundan sonra o şekilde devam edecek” diye konuştu. (DHA)

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.