SSK ve Bağkur emeklisine ek ödeme sürprizi 'Başvuran maaşı kadar para alacak

SSK ve Bağkur emeklisine ek ödeme sürprizi 'Başvuran maaşı kadar para alacak
SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yönelik sunulan ek ödeme, milyonlarca emekli için önemli bir maddi destek sağlıyor.

Emeklilere yönelik yapılan bu ek ödemeler bir miktarda olsa maddi sıkıntıları hafifletmeyi hedefliyor.

Ocak zamlarının ardından SSK ve Bağ-Kur emeklileri, ek ödemelerin ne olacağını merakla bekliyorlar ve bankaların sunduğu promosyon ödemeleri, biraz olsun rahatlama sağlıyor.

Bankaların promosyon olanakları artık emekliler için adeta bir maaş ikramiyesi gibi, hesaplara yatırılıyor. Şubat ayıyla birlikte emeklilere yönelik sürpriz bir açıklama yapıldı ve başvurular başladı.

1x-1.jpgSSK, Bağ-Kur, memur emeklileri ve EYT emeklileri için Şubat ayında ek ödeme imkanları sunulmaya başlandı. Bankalardan peş peşe açıklamalar gelirken, özellikle ING Türkiye ve Türkiye Finans gibi bazı bankalar emekliye maaşın üstünde ödemeler yapıyorlar. Bu bankalara maaşlarını taşıyan emekliler, ek ödemelerinden hemen faydalanabiliyorlar.

o-bankalardan-emekli-maasi-alan-her-ldjw.jpgING Bank, Şubat ayında emeklilere yönelik bir ikramiye fırsatı sunuyor. En az 10.000 TL alan emeklilere, maaşlarını ING Bank'a taşıdıklarında 10.000 TL'lik promosyon desteği sağlanıyor. Aynı zamanda, maaşlarını ING Bank'a taşıyan ve 3 yıl boyunca bu bankada kalmayı taahhüt edenler ile otomatik ödeme talimatı veren emeklilere ek olarak 5.000 TL'ye kadar ek para ödemesi yapılıyor. Böylece ING Bank'ın toplam promosyonu 15.000 TL'ye kadar çıkıyor.

f5-haber-lwfa-cover.jpgTürkiye Finans ise 2024 Şubat ayında emeklilere yönelik rekor bir promosyon teklifi sunuyor. Emekli maaşını Türkiye Finans'a taşıyanlar, 3 yıl boyunca herhangi bir ek koşul aranmaksızın 15.000 TL promosyon ödemesinden faydalanabiliyorlar.

Ayrıca, Türkiye Finans'ın promosyon kampanyası kapsamında, düşük faizli kredi imkanları da sunuluyor. Acil nakit ihtiyacı olan ve kredi kullanarak nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen emekliler, başvuru yapmaları durumunda 50.000 TL'ye kadar, 36 ay vadeli ve düşük faizli kredi kullanma imkanına sahip oluyorlar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.