Spotify o özelliğini kaldırıyor

Spotify o özelliğini kaldırıyor
Spotify, araba görünümü modunu kullanımdan kaldıracağını duyurdu.

Spotify o özelliğini kaldırıyor

2019 yılında kullanıcıların araç kullanırken uygulamayı daha rahat kullanabilmesi için piyasaya sürdüğü Araba Görünümü modunu kaldıracağını duyurdu.

Sürüş sırasında daha az dikkat dağıtıcı olan ve uygulamanın daha kolay kontrol edilmesini sağlayan bu modun kaldırılmasına dair şirket, gelecekteki yeniliklere yol açmak için bu kararın verildiğini belirtti.

Donanım haber’de yer alan bilgilere göre, Spotify'ın Araba Görünümü modu, normal moda göre daha basit bir arayüz sunuyordu. Albüm resmi gibi dikkat dağıtabilecek detaylar kaldırılarak, kullanıcıların uygulamayı kolayca kullanabilmesi için şarkı ismi ve kontrol düğmeleri daha büyük olacak şekilde sunuluyordu.

Bir Android kullanıcısının aracında bu modu kullanamamasıyla birlikte bu durumu dile getirmesi üzerinde bir Spotify moderatörü topluluk forumunda: "Araba Görünümü özelliğini kullanımdan kaldırdığımızı onaylayabiliriz ancak bu, kullanıcılarımızın araç kullanırken Spotify'ı nasıl dinlediğini geliştirmek istemediğimiz anlamına gelmez.

Aksine, en iyi araç içi dinleme deneyimini sunmanın çeşitli yeni yollarını aktif olarak araştırıyoruz. Araba Görünümü modunu kullanımdan kaldırmayı, gelecek yeniliklere yol açmak için olması gereken bir şey olarak düşünün." ifadeleriyle yanıtladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.