Soylu'ya kırmızı kart gösterdiler!

Soylu'ya kırmızı kart gösterdiler!
CHP Niğde İlçe Örgütü, Bor ilçesinde sorun çıkartan sığınmacıların Geri Gönderme Merkezi yapılacağına ilişkin açıklamaya tepki gösterdi.

Soylu'ya kırmızı kart gösterdiler!

CHP Niğde İlçe Örgütü, Bor ilçesine sorunlu sığınmacıların barınacağı Geri Gönderme Merkezi (GGM) yapılacağı iddiasına 'kırmızı kart' ile tepki gösterdi.

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Arem'in yaptığı açıklama şöyle:

"İstanbul'dan ilinden başka illere sınırdışı edilmek üzür gönderilen Pakistan ve Afganistan uyruklu şahısların Osmaniye Geri Gönderme Merkezi'nden  (GGM) 24.7.2019  günü 600 kişilik mülteci grubunun hiçbir işlem yapılmadan sokağa salınması olayını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya soruyoruz. Bu vesileyle ilimizin Bor ilçesi sınırları içeresinde yapılması düşünülen GGM'den Osmaniye'de yapılan uygulama aynen yapılırsa bu işlemin Bor ilçesinde infial yaratması, çıkacak herhangi bir olayın önünü kim kesecek? Bu sorumluluğu kimler alacak? Biz CHP İl Örgütü olarak  yapılan mülteci politikasını şiddetle kınıyoruz. Bundan dolayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ve Bor ilçesine yapılması düşünülen GGM'ye kırmızı kartımızı hep birlikte gösteriyoruz."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.