Sosyal medyada herkes bunu konuşuyor 'Enişteyle birlikte para nasıl çalınır?'

Sosyal medyada herkes bunu konuşuyor 'Enişteyle birlikte para nasıl çalınır?'
Polat çiftinin kara para aklama olayının ardından sosyal medyada görenleri kahkahaya boğan bir çok post hazırlandı. İşte güldürürken düşündüren, sosyal medyada gündem olan o postlardan biri...

Kısa bir süre önce kara para akladıkları gerekçesiyle haklarında soruşturma başlatılan ve tutuklu yargılanan Dilan Polat ve Engin Polat özellikle sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Türkiye Dilan Polat v ve Engin Polat soruşturmasının şaşkınlıkla izlerken olaylar Bahar ve Nihal Candan kardeşlere de sıçradı. Dün Sosyal medya fenomeni Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşlerin gözaltına alınması gündem oldu.

Sosyal medyada alay konusu olan olay diğer sosyal medya fenomenlerine de sıçradı. İnsanlar, İnstagram, X, Tik-Tok gibi birçok sanal mecrada bu konuyu tiye alan pek çok post hazırladı ve yayınladı.

ekran-alintisi3.jpg

Son olarak sosyal medyada çok güldüren bir post İnstagram’da yayınlandı. Hazırlanan postta, “ Para nasıl çalınır… Diyelim ki muhtar aynı köyde yaşayan eniştesine köy bütçesinden para verece. Al enişte sana beş bin derse bu açık anlaşılır ve ceza alır… Amma! Eski tuvaleti yıkma ve yenisini yapma işini enişteye beş misli fiyatla verirse bunu bu dünyada cezalandıracak merci yoktur.” İfadeleri bu postu okuyan sosyal medya kullanıcılarını kahkahalara boğmayı başardı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.