Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Eray Sezgin

Eray Sezgin

KALE ARKASI

Son pişmanlık neye yarar...

Fenerbahçe ‘de şimdi de takımdaki eksiklikler konuşuluyor. İsmail Kartal’ın sol bek, 6 ve 8 numara oynayabilecek bir orta saha isteği var. Yönetim de bu doğrultuda çalışmalar yapıyormuş. Hiçbir şeyi yönetemeyen yönetim transfer çalışmalarını nasıl yönetecek hep birlikte göreceğiz.

Takımın bu bölgelerde olan eksiklikleri ortada. Hatta en önemli eksik santrafor ama bu konuda bir düşünce var mı bilmiyorum. Zaten İsmail Kartal ile bir gelecek planlanmıyorken hocanın isteklerine göre bir transfer çalışması yapmak ne kadar doğru bu da tartışılacak bir olay. Tabi gerçekten yönetim böyle bir çalışma yapıyorsa. Çünkü bana göre bütün bunlar taraftarı oyalama politikaları. Vitor Pereira ile yolları ayırıp Löw hedefi koyan yönetim, dönüp dolaşıp İsmail Kartal’ı getirebiliyor ise sanrafor yerine de kaleci getirebilir diye düşünüyorum.

 

Geçtiğimiz günlerde Ali Koç’un bazı açıklamaları oldu. Benim dikkatimi çeken nokta ise; Vitor Pereira ile bir sistem inşa etmeye çalıştıklarını ve aslında doğru yolda olduklarını söylemesiydi. Madem böyle düşünüyordunuz neden Pereira ile yolları ayırdınız? Ali Koç’un Pereira ile yolları ayırmaktan pişman olduğu ortada. Hatta mevcut durumda artık Mesut Özil’e karşı olumsuz bir düşüncede olduğu konuşuluyor. Yani Ali Koç geçmiş dönemlerde yaptığı hatayı tekrar yaptı ve pire için yorgan yaktı. Şimdi de kara kara düşünüyor. Pereira ile devam etseydi Sol bek ve santrafor alıp takım iyi bir noktada ligi bitirebilirdi. Hatta liderle aralarında bu kadar puan farkı da olmayabilirdi. Artık iş işten geçti ve Ali Koç Fenerbahçe’yi yönetemediğini bir kez daha gösterdi. Maalesef ‘istifa’ ülkemizde kötü bir şeymiş gibi görüldüğü ve kimsenin tenezzül etmediği bir davranış olduğu için bu konuda da pek bir beklentim yok. Fenerbahçe için hayırlısı neyse o olsun.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları