Son Aslan Angel Di Maria! Galatasaray transferde yine büyük oynadı

Son Aslan Angel Di Maria! Galatasaray transferde yine büyük oynadı
Yıldız oyuncu Angel Di Maria adım adım Galatasaray yolunda. Ara transfer döneminin açılmasıyla birlikte Cimbom girişimlerine hız kazandırdı. Yapılacak takviyelerle bizzat ilgilenen Erden Timur tecrübeli oyuncu için İtalya'nın yolunu tuttu. Transfer için geçtiğimiz günlerde menajeri ile ilk görüşme sağlayan Galatasaraylı yetkililer Angel Di Maria transferinde büyük yol katetti.

Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte girişimlerini hızlandıran Sarı-kırmızılı yönetim kısa sürede bütün transferlerini bitirmeyi hedefliyor. Okan Buruk''un listesi doğrultusunda çalışan Erden Timur ve kurmayları birçok yıldız isimle görüşmelerine başladı.

İLK HEDEF ANGEL Dİ MARİA

Sezon sonunda şampiyonluk hedefiyle ilerleyen Sarı-kırmızılı yönetim bu doğrultuda transfer girişimlerinde vites yükseltti. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Angel Di Maria ile görüşen Galatasaray heyeti yıldız ismi en geç sezon sonunda kadrosuna katmak istiyor.

ANGEL Dİ MARİA GALATASARAY FORMASI GİYEBİLİR

Arjantin Milli Takımı Sportif Direktörü Luciano Nakis geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Galatasaray ve Angel Di Maria iddiaları için "Galatasaray büyük bir kulüp. Di Maria önümüzdeki dönemde orada oynayabilir. Ayrıca Galatasaray''da Juan Mata gibi önemli bir isim var Angel ile Manchester United''tan arkadaşlar." ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.