Sokak ortasında husumetlisini vurdu

Sokak ortasında husumetlisini vurdu
Esenyurt'ta sokak ortasında husumetlisini vurdu.

İddiaya göre, Ferhat Y. ile Murat Y. arasında önceden 'alacak-verecek' meselesinden kaynaklanan bir husumet bulunuyordu. Bu husumet, dün saat 17.00 sularında Balıkyolu Mahallesi'nde bir kez daha patlak verdi.

Ferhat Y. Balık Yolu Caddesi'nde yürürken, husumetlisi olduğu iddia edilen Murat Y. ve bir başka kişi motosikletle yanlarına yaklaştı. Murat Y., motosikletin üzerinden silahla ateş ederek Ferhat Y.'ye saldırdı. Bu saldırı sonucunda Ferhat Y. yaralanırken, kurşunlar bir iş yerine de isabet etti. Şans eseri, iş yerinde bulunan kimsenin olmaması büyük bir faciayı engelledi.

Saldırının ardından Murat Y. olay yerinden motosikletle kaçtı. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Yaralı Ferhat Y. ise çevredekiler tarafından kucakta taşınarak yakındaki bir hastaneye götürüldü. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alarak inceleme başlattı ve kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalara başladı.

İş yerine isabet eden kurşunlarla ilgili olarak ise Murat Baran, "Kapıdan baktığımda silah sesleri duydum ve 'Yardım edin' sesleri geldi. Ne olduğunu anlamaya çalışırken, bir anda kurşunlar içeri girmeye başladı. Şans eseri içeride kimse yoktu ve kurşunlar ürünlere isabet etti. Yaralı biri yardım istedi, hemen hastaneye götürüldü. Motosikletle gelen iki kişi, arkadaşa saldırırken, tam iş yerimizin önünde vurdular" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.