Sokak ortasında çocuklarının gözleri önünde katledildi

Sokak ortasında çocuklarının gözleri önünde katledildi
Adana'da bir süre önce cezaevinden çıkan İbrahim Taşkıran, çocuklarının gözleri önünde kasklı bir şüphelinin çifte tabancalı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Olay, dün gece yarısı sıralarında, Adana’nın Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Çukurova Caddesi'nde meydana geldi.

kaldirimda-telefonla-konusan-kisiye-cifte-tabancali-infaz-kamerada-2006-dhaphoto1.jpgKaldırımda eşi ve çocuklarının yanında telefonla konuşan, otomobil alım-satımıyla uğraşan İbrahim Taşkıran'ın yanına motosikletle 2 kişi yaklaştı.

kaldirimda-telefonla-konusan-kisiye-cifte-tabancali-infaz-kamerada-2006-dhaphoto2.jpgMotosikletten inen yüzü maskeli kişi, 2 elindeki tabancalarla Taşkıran'a kurşun yağdırdı. Can havliyle bir iş yerine sığınan Taşkıran, kanlar içinde yere yığıldı.

Silahlı saldırgan yaya olarak ara sokaklara kaçarken, diğer şüpheli ise motosikletle bölgeden uzaklaştı. Çevredekilerin çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırılan İbrahim Taşkıran, kurtarılamadı.

kaldirimda-telefonla-konusan-kisiye-cifte-tabancali-infaz-kamerada-2006-dhaphoto5.jpgTaşkıran'ın cesedi, otopsi için morga kaldırıldı. Polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Taşkıran'ın eşi ve çocuklarının da panik yaşadığı saldırı anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

kaldirimda-telefonla-konusan-kisiye-cifte-tabancali-infaz-kamerada-3419-dhaphoto4.jpg

Öte yandan, Taşkıran'ın bir süre önce cezaevinden çıktığı ve sosyal medya hesabından sık sık husumetlilerine yönelik imalı paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.