Şok iddia! Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşanıyor mu?

Şok iddia! Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşanıyor mu?
Gazeteci Nagehan Alçı'nın 13 yıllık eşi olan Rasim Ozan Kütahyalı'dan boşanmak için mahkemeye başvurduğu iddia edildi.

Odatv'nin haberine göre; Gazeteci Nagehan Alçı ve 2010 yılında evlendiği eşi Beyaz Futbol programı yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanmak için aile mahkemesine başvurdu.

İkiz çocukları olan çiftin, boşanmak için İstanbul 2. Aile Mahkemesi’ne başvurdukları öğrenildi. Nagehan Alçı'nın davacı, Rasim Ozan Kütahyalı'nın davalı olarak bulunduğu boşanma dosyasıyla alakalı ikiliden herhangi bir açıklama henüz gelmedi.

fgfdg.jpg

NAGEHAN ALÇI HAKKINDA

nagehan-alcidan-flas-cikis-boyle-duyurdu-h1679644121-fecd3c.png

Nagehan Alçı, 13 Nisan 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Lisesi'ni bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde öğrenim görmüştür.Gazetecilik kariyerine Hürriyet'in dış haberler servisinde staj yaparak başlamıştır. Daha sonra 32. Gün'de ve Avusturya'daki bir televizyon kanalında stajlarını sürdürmeye devam etmiştir. Bir süre de Show Tv dış haberler departmanında çalıştıktan sonra Akşam gazetesine geçen Alçı, buradan da Milliyet'e geçmiştir. Rasim Ozan Kütahyalı ile evli olan Nagehan Alçı'nın iki kız çocuğu bulunmaktadır.

RASİM OZAN KÜTAHYALI HAKKINDA

rasimozan.jpg

Rasim Ozan Kütahyalı 30 Nisan 1981, İzmir'de dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatı ve çocukluğu İzmir'de geçmiştir. Babası mühendis, annesi öğretmen. İzmir 60.Yıl Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra İstanbul'da Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okumuştur ancak 2.sınıftan ayrılarak yarım bırakmıştır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.