Sırbistan Cumhurbaşkanı'ndan Filenin Sultanlarına ağır sözler

Sırbistan Cumhurbaşkanı'ndan Filenin Sultanlarına ağır sözler
Filenin Sultanları tarafından mağlup edilen Sırbistan’ın Cumhurbaşkanı Alexandar Vucic, Daniele Santarelli, Melissa Vargas ve Ebrar Karakurt’u hedef alan açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları…

Sırbistan A Milli Kadın Voleybol Takımı ile görüşen Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic tepki çeken açıklamalarda bulundu.

Vucic gerçekleştirdiği konuşmada 2022’de Sırbistan ile çalışan şimdi ise Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımızın başantrenörlüğünü yapan Daniele Santarelli’yi hedef aldı. Vucic konuşmasında, “Sırbistan bayrağını kaldırdığınızda gurur duyduğumuz, o güzel gülümsemeyle mücadele ettiğiniz, Santarelli gibi olmadığınız ve başkasının yenilgisine sevinmediğiniz için, her şey için sonsuz teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

Vucic konuşmasına, Sırp voleybolcu Tijana Boskovic’e dönerek şu sözler ile devam etti. “Tijana, onlar ne derse desin, senin o Vargas'tan daha iyi olduğunu hepimiz biliyoruz ve sen de ülkedeki herkesin aynı şeyi düşündüğünü biliyorsun.” Dedi.

Vucic, Ebrar Karakurt ve Melissa Vargas’ı hedef alan şu sözlerle devam etti,“Bu büyük şampiyonların özelliğidir; benim aptalca şakalarımdan birine gülümser ve aynı zamanda da yeni bir turnuvaya hazırlanırlar. Çok sayıda altın kazandıktan sonra gümüş kazanmak bir yenilgi değildir. Bu yenilgi Ebrar Karakurt ve Melissa Vargas’ın sevinmesi, sevindirilmesiydi. Onlara tebrikler ama Paris’te işler farklı olacak.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.