Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu'na oy veren vatandaşları hedef aldı

Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu'na oy veren vatandaşları hedef aldı
Cumhur İttifakı'na desteğini açıklayan Sinan Oğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Kaybeden linç kültürü ile terör, terör iltisaklı partiler ve onlara güvenenler olmuştur.' ifadelerini kullanarak Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve ona oy veren vatandaşları hedef aldı.

14 Mayıs seçimlerine giderken ‘Cehennemin kapılarını kapatacağız’ demesine rağmen ikinci tur öncesi Cumhur İttifakı'na desteğini açıklayan Sinan Oğan, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna ilişkin ilk mesajında seçmenleri hedef aldı.

Kişisel Twitter hesabından açıklama yapan Oğan, “Kazanan Türk milliyetçileri, Atatürkçüler, Türk milleti ve Türk dünyası, kaybeden linç kültürü ile terör, terör iltisaklı partiler ve onlara güvenenler olmuştur” dedi.

Oğan’ın mesajı şöyle:

Cumhurbaşkanlığı seçim süreci tamamlanmıştır. Bu sonuca göre ilk turda bizden desteğini esirgemeyen seçmenimiz ikinci turda da önemli ölçüde desteğini devam ettirmiş ve Türkiye’nin istikrarı yönünde oyunu kullanmıştır. Seçmenimiz bu oylar Sinan Oğan’a verilmedi diyenlerin heveslerini kursağında bırakmış, bize güvenmiş ve önemli ölçüde bizim olduğumuz yeri seçmiştir.

Buradan PLANA SADIK KALan tüm vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Artık yeni bir dönem başlıyor, Kazanan Türk milliyetçileri, Atatürkçüler, Türk milleti ve Türk dünyası, kaybeden linç kültürü ile terör, terör iltisaklı partiler ve onlara güvenenler olmuştur.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.