Silivri Yoğurt Festivali final gecesi ile sona erdi

Silivri Yoğurt Festivali final gecesi ile sona erdi
Siliviri’de düzenlenen Yoğurt Festivali sona erdi. Festivalin son gecesinde sahne alan grup Pinhani, Silivrilileri yerinde oturtmadı. Sevilen şarkılarını gençlerle birlikte söyleyen grup, sahneden inerek izleyenler ile birlikte roman havası oynadı.

Levent BULUT / Dokuz Sütun

İstanbul Silivri Belediyesi 56. Yoğurt Festivali etkinlikleri, muhteşem bir finalle sona erdi. 3 gün boyunca devam eden festival, Pinhani ve Fettah Can’ın yoğun katılımla gerçekleşen konseriyle son buldu. 56. Silivri Yoğurt Festivali etkinliklerinin final akşamı, büyük bir coşkuya ev sahipliği yaptı. Festivalin üçüncü gecesi Silivri Belediyesi Kültür Merkezi minik balerinlerinin dans gösterisiyle başladı. Sevimli dansları ve kostümleriyle sahneye renk katan balerinlerin ardından son gece de sahnede geleneksel Yoğurt Yeme Yarışması gerçekleştirildi.

PİNHANİ’DEN ROMAN DANSI

son gecesinde sahne alan grup Pinhani, Silivrilileri yerinde oturtmadı. Sevilen şarkılarını gençlerle birlikte söyleyen grup, sahneden inerek kendisini izlemeye gelenler ile birlikte roman havası oynadı. Hareketli parçalarıyla Silivri’yi adeta sallayan Pinhani, gördüğü kalabalıktan çok memnun olduğunu dile getirdi. Gecenin finalinde coşkulu alkışlarla sahneye çıkan Fettah Can, muhteşem bir konser verdi. Ünlü sanatçılara yazıp bestelediği, herkes tarafından bilinen şarkılarını söyleyen Can’ın konserinde baştan sona tempo hiç eksilmedi. Fettah Can, muhteşem sahne performansıyla izlemeye gelenlere unutamayacakları bir konser ziyafeti yaşattı. Silivri Belediyesi 56. Yoğurt Festivali’nde her gün binlerce yoğurt, festivali izlemeye gelen konuklara ikram edildi. Etkinlik alanlarının yanı sıra çevrede bulunan iş yerlerine ve çay bahçelerine kadar yoğurt ikramı yapıldı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.