Silah kullanıp sosyal medyada paylaşanlar şahıslar gözaltına alındı

Silah kullanıp sosyal medyada paylaşanlar şahıslar gözaltına alındı
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde silah kullanarak sosyal medya üzerinden paylaşım yapan kişilere yönelik çalışma başlattı.

Yapılan incelemeler sonucunda kimlikleri tespit edilen ve aralarında 2 çocuğun da olduğu 3 şüpheli kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerden biri olan M.A.A. (15) ile diğer şüphelilerden biri A.A. (16), seyir halindeki bir otomobilden havaya silahla ateş ettiği görüntülerle tespit edildi. A.A.'nın kullandığı kuru sıkı tabanca ile Beylikdüzü'nde yakalandığı bildirildi.

Ayrıca, sosyal medya üzerinden silahlı fotoğraf paylaşımı yapan kişinin M.A.A. olduğu belirlendi. Silahların ise M.İ.'ye ait olduğu bilgisine ulaşıldı.

Şüpheliler M.A.A., M.İ. ve A.A. gözaltına alınarak işlemlerin devam ettiği bildirildi. Şüphelilerin "Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması" ve "Silah Kanununa Muhalefet" suçlarından işlem görmeleri beklenmektedir. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı bu çalışmalar ile sosyal medyada silah kullanımını teşvik eden ve tehlike oluşturan kişilere yönelik caydırıcı adımlar atılmış oldu.

silah-kullanip-sosyal-medyada-paylasanl-20356.jpg

silah-kullanip-sosyal-medyada-paylasanl-20356-1.jpg

silah-kullanip-sosyal-medyada-paylasanl-20356-2.jpg

silah-kullanip-sosyal-medyada-paylasanl-20356-3.jpg

silah-kullanip-sosyal-medyada-paylasanl-20356-4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.