Şeyma Subaşı’dan şaşırtan evlilik itirafı

Şeyma Subaşı’dan şaşırtan evlilik itirafı
Ünlü fenomen Şeyma Subaşı, 3 Mayıs’ta nikah masasına oturduğu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile ilgili sosyal medya hesabından şaşırtan itirafta bulundu.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, uzun süredir birlikte olduğu Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile 3 Mayıs'ta nikah masasına oturmuştu. Subaşı, balayı için Japonya'dan sonra Bali'ye geçti. Sosyal medya hesabından balayında art arda fotoğraflar paylaşan Şubaşı, takipçisinin bir yorumuna kayıtsız kalamadı.

"EŞİN KISKANIYOR MU YOKSA?"

32 yaşındaki Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabında paylaştığı gönderisinde M ve S harfleri bulunan dev ayıcıklı fotoğrafları dikkat çekmişti. 2.9 milyon takipçisi bulunan Şubaşı, Instagram hesabından fotoğrafları "Bali'de hayat... Burada yapılacak çok şey var (bildiğiniz gibi) ama kendime durgun geçen anların tadını çıkarmak için yer ve izin vermekten keyif alıyorum" notuyla paylaştı. Subaşı, bir takipçisinin fotoğrafına "Eskiden daha güzel paylaşımlar gelirdi. Eşin kıskanıyor mu yoksa?" yorumuna sessiz kalamadı. Şubaşı, takipçisine “Normal değil mi böyle olması? Saygı duymak lazım” diyerek eşinin kendisini kıskandığını itiraf etti.

"SENDEN BUNLARI DUYMAK ŞAŞIRTTI"

Şubaşı'nın bu cevabına ise takipçisi "Senden bunları duymak şaşırttın beni. Demek ki enişteyi baya önemsiyor, seviyor, düşünüyorsun. Allah bozmasın, hep mutlu ol", "Normal değil. Bu senin işin, işine saygı duyması lazım. Sayfanın ilham verici hiçbir yanı kalmadı böyle, eskiden ne güzel fotolar koyardın halbuki" ve "Helal olsun sana Şeyma, çok güzel cevap. Seni bunun için seviyorum" şeklinde yorumları geldi.

jyujuyj.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.