Sevilen film süresiz ertelendi

Sevilen film süresiz ertelendi
Marvel bir süre önce birçok dizi ve film projesini ertelediğini duyurmuştu. Toplamda altı filmin çıkış tarihini değiştiren Marvel Studios, bu yapımlar arasında Captain America 4 ve birden fazla Avengers’ın olduğunu söylemişti. Son olarak Shang-Chi 2‘nin süresiz olarak ertelendiği ifade edildi.

SHANG-CHİ 2 NE ZAMAN VİZYONA ÇIKACAK?

2021 yılında vizyona çıkan Shang-Chi ve On Halka Efsanesi, büyük bir başarı elde ederek MCU dünyasında önemli bir yer kazandı. Başrol oyuncusu Simu Liu ve yönetmen Destin Daniel Cretton daha önce devam yapımının geleceğini söylese de, bu projenin ertelendiği bildirildi.

fcyfhvzakaidzzf.jpg

Threads üzerinden ilgi çekici açıklamalarda bulunan Liu, devam filminin “The Kang Dynasty” ve “Secret Wars” gibi Avengers’ın yeni filmlerindeki olayları takip edeceğini söyledi. Liu’nun açıklamasına göre, kontrolü dışındaki koşullar çekimlerin ertelenmesine yol açtı. Vizyon tarihinde gecikme yaşanıyor olmasına rağmen, Shang-Chi 2’nin çıkacağını söylemek mümkün. Sosyal medyadaki bazı iddialar 2026 yılını işaret ediyor olsa da, kesin bir tarih vermek mümkün değil.

KAYNAK: SHİFTDELETE

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.