Sevgililer Günü kutlaması dönüşü kaza 2 ölü 2 yaralı

Sevgililer Günü kutlaması dönüşü kaza 2 ölü 2 yaralı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde dün gece yaşanan trafik kazası, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlayan 2 çiftin hayatını kararttı.

Kaza, saat 02.00 civarında Bursa-Ankara karayolu Yeniceköy köprülü kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Bursa'da Sevgililer Günü için yemek yiyen 2 çift, İnegöl'e dönmek üzere yola çıktı. Sedat Taşdemir'in yönetimindeki 16 SDT 92 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savruldu. Taklalar atan araç, yol kenarındaki tarlaya düştü. Kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen 112, polis, jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, araçta sıkışan 4 kişiyi çıkarmak için çalışma başlattı.

Yapılan müdahalede Eda Ateşmen ve Zeynep Murhan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan Sedat Taşdemir ve Mustafa Murhan ise ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Sedat Taşdemir'in durumunun ağır olduğu, yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden Eda Ateşmen'in Sedat Taşdemir ile nişanlı olduğu, Zeynep Murhan'ın ise Mustafa Murhan'ın eşi olduğu bildirildi. Çiftlerin Bursa'da Sevgililer Günü'nü kutladıkları ve İnegöl'e dönerken kaza yaptıkları öğrenildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.