Sertab Erener yıllar sonra Eurovision'da sahne alacak

Sertab Erener yıllar sonra Eurovision'da sahne alacak
2003 yılında Eurovision sahnesinde unutulmaz bir zaferle ülkemize şampiyonluk getiren Sertab Erener, sevenleriyle buluştuğu İstanbul konserinde müjdeli bir haber verdi.

Bu sene, 12 yıllık bir özlemi sona erdirecek miyiz? Ülkemiz, yıllar boyunca Eurovision'da başarılarıyla parlayan ülkeler arasında yer alsa da son zamanlarda yarışmadan uzak kaldı.

1975 yılında Semiha Yankı'nın "Seninle Bir Dakikası" ile başlayan Eurovision serüvenimiz, 2012'de Can Bonomo'nun "We Could Be The Same" şarkısıyla, bizi uzun bir süre özlemle anacağımız şekilde son bulmuştu. Ancak 2003 yılında yaşadığımız o büyük gurur anını unutmadık.

erener.jpg

Sertab Erener, "Everyway That I Can" şarkısıyla o unutulmaz zaferi bize yaşatmıştı. Sertab Erener'in eşsiz performansı ve bizi gururlandıran diğer temsilcileri unutmadık. Eurovision'u özlemle bekledik, uzaktan izledik. Ancak şimdi, Eurovision sahnesinde tekrar Türkiye'nin adını duyacak mıyız?

Sertab Erener'in İstanbul konserinde verdiği müjdeye göre, bu ihtimal oldukça yüksek. İsveç'ten gelen davetle Eurovision için hazırlıklara başlayan Erener, "Everyway That I Can" şarkısının farklı bir versiyonuyla sahnede olacak. Belki bu yılki yarışma rakiplerle dolu olmayacak, belki de birincilik için kıyasıya bir mücadele gerekmeyecek. Ama Sertab Erener, 21 yıl sonra Türkiye'yi tekrar gururlandıracak ve Eurovision sahnesinde bizlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

cf483ed4-bf80-4443-a2ed-5729cf979fd9.jpg

sertapp.jpg

sertap-erenerden-17-yil-sonra-euro-u3xf.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.