Serenay Sarıkaya tatil sezonunu açtı

Serenay Sarıkaya tatil sezonunu açtı
Başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ ile oynadığı Aile adlı diziyle sezonu başarılı bir şekilde kapatan Serenay Sarıkaya, Instagram hesabından tatil pozlarını paylaştı.

Başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ ile oynadığı Aile adlı diziyle sezonu başarılı bir şekilde kapatan Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından tatil paylaşımında bulundu.

serenay-2.jpg

Kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan ve kadrosunda yer aldığı projelerde başarılı işlere imza atan Serenay Sarıkaya, son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü paylaştığı Aile dizisiyle sevenlerinin karşısına çıktı.

serenay-3.jpg

Kadrosunda yer aldığı projeler yanında özel hayatıyla da gündeme gelen Sarıkaya, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini günlük hayatına dahil ediyor.

Kimi zaman yeni projesiyle ilgili paylaşımda bulunan genç kadın, kimi zaman da bu defa olduğu gibi yaptığı kısa tatil kaçamaklarına takipçilerini konuk ediyor.

serenay-1.jpg

Bikinili pozlarıyla Instagramı sallayan Sarıkaya, sadece üç saat içerisinde 300 bini aşkın beğeni aldığı paylaşımına "Atın beni denizlere, yalan dünya size kalsın…" notunu düştü.

Sarıkaya'nın paylaştığı fotoğraflar arasında zıplarken çekilmiş olana takipçileri 'mutluluktan ayakları yerden kesilmiş' yorumunda bulundu.

serenay-6.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.