Sercan Yıldırım ile Nihan Yönel evlilik yolunda ilk adımı attı

Sercan Yıldırım ile Nihan Yönel evlilik yolunda ilk adımı attı
Survivor 2020'deki performansıyla gündeme gelen eski futbolcu Sercan Yıldırım evleniyor.

Ünlü futbolcu sevgilisini ailesinden istedi

Sevgilisi Nihan Yönel'i ailesinden isteyen Sercan Yıldırım evlilik yolunda ilk adımı attı Çift, mutlu günlerinden görüntüleri sosyal medyada hesaplarından paylaştı.
Daha önce sabaha karşı 05.17'de sevgilisine evlenme teklifi eden eski futbolcu, bu kez ailesiyle  beraber kız istemeye gitti.

Örf ve adetlere uygun bir şekilde düzenlenen törende; Sercan Yıldırım, 24 yaşındaki müstakbel eşinin ellerinden acı kahve yudumladı.

Bir hayli heyecanlı oldukları her hallerinden belli olan çift, bu özel geceden görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmedi. İkiliye takipçilerinden tebrik mesajları ve beğeni yağdı.

Nihan Yönel, Instagram hesabının hikaye bölümünden sevgilisi Sercan Yıldırım'ı etiketleyip, kalp emojisiyle birlikte "Çok seviyorum" notunu yazdı.
survivor-sercan-yildirim-evleniyor-2-002.jpg
HIRSIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu 'Survivor'da yarışan, hırsı ve performansıyla dikkat çekmeyi başaran Sercan Yıldırım, yeşil sahalara veda etmişti.

2020 yılında gerçekleşen Survivor'da ünlüler takımı adına mücadele eden Sercan Yıldırım'ın, yarışmada Nisa Bölükbaşı'nı beğenmesi gündem olmuştu.

SURVİVOR'A GİDECEK Mİ?

Şirket kurup kendi işlerini yapan 31 yaşındaki eski futbolcu, "Survivor’a gidecek misiniz?" şeklindeki soruya, "Kadroda olacağım" cevabını vermişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.