Şenol Güneş: Neymar'ı istiyorum, Cristiano Ronaldo'yu istemiyorum

Şenol Güneş: Neymar'ı istiyorum, Cristiano Ronaldo'yu istemiyorum
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, son dönemde çıkan Caner Erkin iddialarına cevap verdi. Caner Erkin ile ilgilenmediklerini belirten Şenol Güneş, “İsim istiyorsanız Neymar'ı almak isterim mesela. Cristiano Ronaldo'yu istemiyorum şu anda. Çocuğun kafasını karıştırmayalım” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş''ta Caner Erkin transferi iddialarına Şenol Güneş''ten açıklama geldi. Caner Erkin''i sevdiğini ancak oyuncuyla ilgilenmediklerini belirten Şenol Güneş, "İlla isim istiyorsanız Neymar''ı isterim mesela, Cristiano Ronaldo''yu istemiyorum. Çocuğun kafasını karıştırmayalım" dedi.

Fatih Karagümrük ile yollarını ayıran Caner Erkin ile görüşmediğini dile getiren Şenol Güneş, "Caner''i severim, iyi oyuncudur. Caner ile hiç görüşmedim. Zaten bu görüşmeyi benim yapmam doğru olmaz. Caner''e de sorabilirsiniz. Caner ile ilgili bir düşüncemiz yok, olsa da size söyleriz. Gündemde yok şu anda. Başka çirkin iddialar da oluyor. Daha önce başımıza geldi. Birisi size bir şey söylüyor ve cevap vermenizi istiyor. Benim konuyla ilgim yok. Ne Sayın Ismael ne Caner ne de başka bir oyuncuyla ilgili ağzımdan bir şey çıkmadı. Öyle bir konu yok. Beni bazen bilmediğim numaralar arıyor. Olmayan bir şeyi cevaplamamızı istiyorsunuz. Hiçbir oyuncuyla ilgili taahhüttüm yok. Eldeki kadroyla 6 maçı geçeceğiz. Transfer ayı geldiğinde buradan kimin gideceğini, sağlam mı, sakat mı, lazım mı değil mi ben de karar vermeyeceğim. Benim düşüncem olacak, yönetim karar verecek. Hiç beklenmeyen gelişmeler olabilir. İyi oynayan oyuncuya çok talep gelir. Onun sayesinde başka oyuncular alırsınız. Zaten siz yorum yapıyorsunuz. Onlara bir şey diyemem, onlar yorumdur. Oyuncuyla ilgili isim istiyorsanız Neymar''ı almak isterim mesela. İlla isim istiyorsanız siz de yarın görüşmelere başlayın. Ronaldo''yu istemiyorum şu anda. Çocuğun kafasını karıştırmayalım, anlamış çünkü. Bunlar başarılı oyuncular. Dünya çapında oyuncular. Kendilerini kanıtlamışlar, biz de hayranlıkla izliyoruz. Yine de başkanla konuşacağız" diye konuştu.

"GHEZZAL''IN ŞUBAT BAŞINDA DÖNMESİNİ BEKLİYORUZ"

Rachid Ghezzal''ın Şubat ayında takıma dönmesini beklediklerini sözlerine ekleyen Güneş, "Şubat başı bekliyoruz. İyi de çalışıyor. Buraya gelme sebebi de o. Çok yoğun çalışıyoruz. Bugün maç olduğu için biraz öne aldık. 11.00 - 17.00 olacak antrenmanlar. Ghezzal bizle olursa daha iyi çalışır ve tedavisi olur diye düşünüyoruz. Josef daha iyi durumda. Josef''in dönmesi daha kısa olabilir. Umut yarın öbür gün takımla çalışır. Başka da sakatımız yok. Ghezzal, burada bizimle iki çalışma, iki tedavi şeklinde geçiyor" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.