Selçuk Geçer gram altının rekor kıracağı tarihi açıkladı ‘Yatırımcılar aman dikkat’ Bombaya hazır olun

Selçuk Geçer gram altının rekor kıracağı tarihi açıkladı ‘Yatırımcılar aman dikkat’ Bombaya hazır olun
Selçuk Geçer, gram altında o tarihi işaret ederek kritik uyarılarda bulundu.

Milyonlarca yatırımcı elindeki maddi birikimi farklı yatırım kollarında değerlendirmeye çalışıyor. Bunların bazıları ise son dönemde yükselişleri ile dikkat çeken; dolar, altın ve kripto para oldu.

Ancak çoğu yatırımcı dolar, altın ve kripto paraların geleceği konusunu merak ediyor. Bu konuda uzman isimlerin yorumları da dikkat çekiyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, gram altında o tarihi işaret ederek kritik uyarılarda bulundu.

GEÇER: 5 BİN TL’YE KADAR GİDECEK

Dolar üzerinden gram altın yorumu yapan Geçer, yıl sonu tahminini açıkladı. Geçer, "Merkez Bankası'nın hedefi olan 40 liraya dolar ulaşırsa, 2.500 dolar altın ons değeriyle 3225 liralık bir gram altın fiyatı, 3.000 dolara çıkar ve Türkiye'de dolar ons başına 3.000 doları zorlamaya başladı. O zaman 5.000 liranın üzerine çıkan bir gram altın fiyatı olur” dedi.

altin-dolar.jpg

“50 TL’YE KESİN GELECEK”

3.000 dolarlık bir altın ons değeri bugünkü fiyatından yüzde 40'lık bir artış anlamına geldiğini belirten Geçer, bu artışla 3.000 dolara ulaşacağını söyledi. Geçer, “Bu koşullarda özellikle faiz indirimi ortamında, kripto ve hisse senetlerinden çıkan paranın gideceği tek adres altın olacak veya gümüş olacak. Gümüşün çok daha büyük bir potansiyeli var, bence onu da söyleyeyim size, çünkü çok ucuz kaldı. Doların da 50 liraya gitmesi çok muhtemel çünkü zaten bugünkü değeri 50 lira aslında baskı altında getirildi” dedi.

selcuk-gecer.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.