Şehit olan askerlere yönelik provokatif paylaşım yapanlara operasyon

Şehit olan askerlere yönelik provokatif paylaşım yapanlara operasyon
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiklere yönelik provokatif paylaşım yapanlara operasyon yapıldığı açıklandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiklere yönelik sosyal medya üzerinden “provokatif amaçlı olarak” Bölücü Terör Örgütünü (BTÖ) öven, propagandasını yapan ve yanıltıcı bilgiyi alenen yayan 60 hesap yöneticisi ve kullanıcısının tespit edildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya X hesabından yaptığı paylaşımda Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiklere yönelik sosyal medya üzerinden “provokatif amaçlı olarak” Bölücü Terör Örgütünü (BTÖ) öven, propagandasını yapan ve yanıltıcı bilgiyi alenen yayan 60 hesap yöneticisi ve kullanıcısı tespit edildiği açıklandı.

53 şüphelinin yurt dışında olduğu belirlenirken haklarında adli işlemlerin başlatıldığı da belirtildi. Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlıkları ortak gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde tespit edilen 7 şüpheliye yönelik yapılan operasyonlarda 4’ü yakalanarak gözaltına alındı. 3 şüphelinin yakalanma çalışmasının ise sürdüğü belirtildi.

Yerlikaya operasyonların kararlılık süreceğinin de altını çizdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.