Şehit haberi verilen depremzede ailenin çadırı ısıtıcılar ile dolduruldu ‘Daha önce neredeydiniz’

Şehit haberi verilen depremzede ailenin çadırı ısıtıcılar ile dolduruldu ‘Daha önce neredeydiniz’
Pençe Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir’in acı haberi, Kahramanmaraş’taki depremzede ailesine ulaştı. Şehit ailesinin çadırına gönderilen ısıtıcılar sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekat operasyon bölgesinde teröristler ile girilen çatışmada şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir’in depremzede çadırına yaşayan ailesinin, acı haber verildi.

Kahramanmaraş merkezli depremde evlerini kaybeden Ali ve Ümmühani Özdemir çiftine acı haberin ardından, çiftin kaldıkları çadıra ısıtıcıların gönderilmesi sosyal medyada ‘daha önce neredeydiniz?’ gibi tepkilere neden oldu.

Özdemir ailesinin komşusu olan Nazire Keskin, Şehit düşen kahraman askerimiz Müslüm Özdemir’in hayalini de şu sözlerle anlattı:

Çocuğun hayali çadırda yaşamak zorunda kalan ailesine evlenmeden bir ev almaktı. Bekardı, askere gitti, çok terbiyeli bir çocuktu.

Özdemir ailesinin bir diğer komşusu olan Hatice Gülbuyruk, Özdemir ailesinin çadırda yaşaması hakkında şu ifadeleri kullandı:

Kış geldi, depremzedelere verilen konteynerde soba kuramazlar. Mecburen çadırda kalıyorlardı, başka çareleri yok.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.