Seçime 1 gün kala tüm evraklar yakılıyor 'Türkiye bu olayı konuşuyor'

Seçime 1 gün kala tüm evraklar yakılıyor 'Türkiye bu olayı konuşuyor'
Ordu’da İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz'ın sosyal medya hesabından paylaştığı video ve bulunduğu iddialar gündeme bomba gibi düştü.

31 Mart seçimlerinin gerginliğini en üst seviyede yaşayan illerden biri Ordu oldu. Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının ardı ardına yaptığı birbirinden sert açıklamalar gündemi sarsarken, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, resmi X hesabından gündeme bomba gibi düşen bir video paylaştı.

ekran-alintisi-jpg3.jpg

Yılmaz’ın resmi X hesabından paylaştığı görüntülerde ORKENT A.Ş. logolu bir araçtan çıkarılan evrakların boş bir arazide yakıldığı anlar yer alıyor.

ekran-alintisi-jpg4.jpg

Yılmaz'ın iddiasına göre firma, Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki şirketlerden biri. Yaşanan olaya tepki gösteren Yılmaz olayın incelenmesini istedi.

ekran-alintisi-jpg5.jpg

Sosyal medyadan paylaşım Yılmaz şu ifadelere yer verdi;

“Bu telaş niye? Panik halde, yaktığınız evraklar içerisinde, belediye şirketlerinin usulsüz ihale dosyaları mı var? Yangından alelacele neyi kaçırıyorsunuz? Bu evrakları neden ateşe attınız? Neden bir kamyonet dolusu evrağı, kağıdı geri dönüşüme vermek yerine yakmayı tercih ettiniz? Yoksa bu çuvalların içerisinde şaibeli ihaleleriniz, belli gruplara sağladığınız rant evrakları mı var? Bu evrakların içerisinde kamuoyundan gizlediğiniz ne var?

Günlerdir meydanlarda dile getirdiğim usulsüzlüklerinizin, yolsuzluklarınızın ortaya çıkmasından mı korktunuz? Tüm savcıları göreve davet ediyorum. Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORKENT A.Ş. acil incelensin. Ordu bu harami düzeni hak etmiyor.”

ekran-alintisi-jpg2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.