Şaşkınlık veren olay! Stepnenin içinde uyuşturucu bulundu

Şaşkınlık veren olay! Stepnenin içinde uyuşturucu bulundu
İzmir'de polisler, şüpheli buldukları hafif ticari aracı durdurdu. Arama sırasında araçta stepnenin içine gizlenmiş 6 kilogram 465 gram metamfetamin ile 1 adet ruhsatsız silah bulundu.

İzmir''in Bornova ilçesinde, Kente yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, şüpheli buldukları hafif ticari aracı durdurarak arama yaptı. Durdurulan araçtaki stepnenin içine gizlenmiş 6 kilo 465 gram metamfetamin ile bir ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Gözaltına alınan araç sürücüsü sonrasında çıkarılan mahkeme tarafından tutuklandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine harekete geçti. Ekipler, Bornova ilçesinde bir hafif ticari aracı durdurdu.

hafif-ticari-aracin-stepnesinde-6-kilo-465-gram-metamfetamin-ele-gecirildi_8062_dhaphoto2

STEPNENİN İÇİNE UYUŞTURUCU GİZLEMİŞLER
Kokuya duyarlı narkotik köpeklerinin de kullanıldığı aramalarda, araçtaki stepnenin içine gizlenmiş 6 kilo 465 gram metamfetamin ile bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan sürücü S.D., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

hafif-ticari-aracin-stepnesinde-6-kilo-465-gram-metamfetamin-ele-gecirildi_8062_dhaphoto4

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.