Şarkıcı Atiye ikinci kez anne oldu! Kızıyla ilk fotoğraf geldi

Şarkıcı Atiye ikinci kez anne oldu! Kızıyla ilk fotoğraf geldi
Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Atiye, son albümü "Deli İşi" ile müziğe geri döndü. Ferahfeza adında bir kızı olan şarkıcı Atiye ikinci bebeğini kucağına aldı. Doğumdan hemen sonra kızları Ferahfeza ve Neva ile verdiği pozlar büyük ilgi gördü.

Canan İSPİR / KAMU SON HABER

Ünlü şarkıcı Atiye, ikinci kez anne oldu. 34 yaşındaki şarkıcı, 5 yıl önce ünlü prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile Almanya'da dünyaevine girmişti. Kızı Ferah Feza'yı ise 2019'da kucağına almıştı.

22.jpg

Doğuma gün sayan Atiye'nin son hali dikkat çekerken şarkıcı bebeğinin cinsiyetini ve ismini açıklamıştı.

"Normal doğum yapacağım" diyen 34 yaşındaki şarkıcının yine kızı olacağı belli olmuştu.

"Salla", "Ya Habibi", "Kal" ve "Soygun Var" gibi parçalarla tanınan Atiye, ikinci kez anne oldu.

1-002.jpg

KIZLARINA NEVA ADINI VERDİLER

Normal doğum yapan ünlü ismin de bebeğin de sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Atiye-Erol Sebebci çifti kızlarına Neva adını verdi.

2-002.jpg

Doğumdan sonra kızlarıyla poz veren Atiye'nin renkli kareleri büyük ilgi gördü.

atiye.jpg

atiye2.jpg

"ÇOK DA HAMİLE GİBİ HİSSETMİYORUM KENDİMİ"

Doğumdan kısa süre önce hamileliğiyle ilgili konuşan Atiye, "Bir sıkıntı yok. İlk aylarda bir halsizlik olmuştu ama şimdi spor yapıyorum, sahnelere çıkıyorum. Çok da hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Doğumun son anına kadar da sahnelerde olacağım. Son ay belki sahneye çıkmam" demişti.

ATİYE KİMDİR?

Deniz Atiye Yılmaz 22 Kasım 1988'de Almanya'da dünyaya geldi. 2006'de çıkış şarkısı "Don't Think" ile Türkiye'de ün kazandı. Grammy Ödül Törenine katılan ilk Türk şarkıcıdır. 2011 MTV Avrupa Müzik Ödülleri'ni kazanarak Avrupa'nın en iyi Türk sanatçısı seçilmiştir.

2007'de ilk stüdyo albümü Gözyaşlarım'ı yayınladı. O zamanlar "Atiye Deniz" adı ile kendini duyurdu. Albümde hem İngilizce hem de Türkçe sözlü şarkılara yer veren Atiye, çıkış şarkısı "Don't Think" ile internette kısa zaman içerisinde popüler oldu. Bu şarkısıyla 2007 yılında düzenlenen Kral Türkiye Müzik Ödülleri "En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı" ödülünü aldı. Atiye, ana dili Türkçenin yanı sıra iyi derecede Felemenkçe'(Hollandaca), Fransızca, Almanca, İngilizce ve İspanyolca bilmektedir.

Atiye, 2018 yılında ünlü prodüktör ve müzik yönetmeni olan Erol Sebebci ile Almanya'da evlenmiştir.

2019 yılında Ferahfeza adındaki kızını kucağına alan şarkıcı, önceki akşam ikinci kızını da dünyaya getirdi. Ünlü şarkıcı, kızını normal doğumla dünyaya getirdi. Atiye ile Erol Sebebci, kızlarına Neva adını verdi. Geçtiğimiz günlerde hamileliğiyle ilgili konuşan Atiye, "Allah'a şükür bir sıkıntı yok. İlk aylarda bir halsizlik olmuştu ama şimdi spor yapıyorum, sahnelere çıkıyorum. Çok da hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Doğumun son anına kadar da sahnelerde olacağım. Son ay belki sahneye çıkmam" demişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.