Sarıyer’de Ela için kampanya sürüyor

Sarıyer’de Ela için kampanya sürüyor
Sarıyer Belediyesi’nin İstinye Tersane Alanı’nda düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında, pop müziğin genç sesi Buray sahne aldı.

Serpil EMİCİ / Dokuz SÜTUN

Saat 22.00’de başlayan konser öncesi lösemi tedavisi gören 5 yaşındaki Ela Taşçı ve ilik nakli bekleyen diğer hastalar için Sarıyer Belediyesi ve Kızılay işbirliğiyle açılan stantta uygun donör arandı. Geçtiğimiz hafta Haluk Levent konseri öncesi başlatılan kampanyaya yine yüzlerce kişi destek verdi.

Saat 18.00 itibariyle açılan Kızılay çadırına gelen vatandaşlar Ela ve onun gibi iyileşmeyi bekleyen insanlara umut olmak için İstinye Tersane Alanı’nda sıraya girdi. Kan verme işlemi sabaha karşı 02.00’a kadar sürdü. Kampanyanın devam ettiği saatlerde Sarıyerlilerle buluşan Buray, sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Olumsuz hava koşullarına rağmen alanı dolduran dinleyiciler konser boyunca şarkıcıyla birlikte tempo tuttu. Etkinlik sonunda kendisine çiçek veren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür eden Buray, “Ben de artık Sarıyerliyim. Mahallemde konser veriyor olmaktan mutluyum” dedi.

Serpil EMİCİ

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.