Şanlıurfa'da yıldırım böyle düştü

Şanlıurfa'da yıldırım böyle düştü
Şanlıurfa'da yıldırımın düşme anı böyle kaydedildi.

Geçen cuma günü Şanlıurfa'da meydana gelen şiddetli sağanak yağmur, kent merkezinde büyük etki yarattı. Aniden bastıran dolu ve yoğun yağış, özellikle kent merkezinde bulunan bazı cadde ve yolları su altında bıraktı. Yağmura şahit olanlar arasında, Yenice Mahallesi'ndeki Şair Nabi Fen Lisesi'nde okuyan 12. sınıf öğrencisi Büşra Tekin ve kardeşi Pınar Tekin de vardı.

Büşra ve Pınar Tekin, okulun penceresinden yağan yağmuru cep telefonuyla kayıt altına almak için dışarıya çıktılar. Ancak bu sırada, okula yakın boş arazide bir yıldırım düşme anına da tanıklık ettiler. Büşra, cep telefonu kamerasıyla o anı kaydetti.

Pınar Tekin, yaşadıkları anı şu sözlerle aktardı: “Biz okulda aniden başlayan yağmuru izlerken, ablam Büşra o sırada cep telefonuyla çekim yapıyordu. Birden yıldırım düştü, çok korktuk. İlk defa bir yıldırımın düşmesine yakından tanık olduk.”

Bu olay, kardeşlerin cep telefonu kamerasına yansıyan anlık bir doğa olayı olmanın ötesinde, yaşadıkları şaşkınlığı ve heyecanı da yansıtan bir anı olarak kalacak. Şanlıurfa'da meydana gelen bu şiddetli yağmur ve yıldırım düşmesi, o günün unutulmaz olayları arasında yerini aldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.