Sanaktepe'de trafik kazası '2 yaralı'

Sanaktepe'de trafik kazası '2 yaralı'
Sancaktepe'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Sancaktepe'nin Eyüp Sultan Mahallesi Kızılay Caddesi'nde bugün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazası, sürücülerin dikkatli olması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi. İddiaya göre, cadde üzerinde seyir halinde olan bir otomobil, aniden yan yoldan çıkmaya çalışan araca çarpmamak için direksiyonu ani bir manevrayla sola kırdı. Bu kritik anda, karşı yönden gelen 34 TP 8571 plakalı İETT otobüsüyle kafa kafaya çarpıştı.

Kaza anı çevredeki güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, otomobilin ani manevrası ve otobüsle çarpışması net bir şekilde görülüyor. Çarpışmanın etkisiyle kontrolü kaybeden otobüs, park halindeki bir araca çarparak durabildi.

Kazada otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Neyse ki, otobüsteki yolcular ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Öte yandan, kazaya sebep olan araç sürücüsü olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

aw161755-03.jpg

aw161755-04.jpg

aw161755-03-001.jpg

aw161755-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.