Samsung Galaxy S22’den kötü haber

Samsung Galaxy S22’den kötü haber
Çinli 3C sertifika sitesi Samsung Galaxy S22 modellerinin hangi şarj desteğiyle geleceğini ortaya koydu. Veriler kullanıcıları üzecek cinsten.

Samsung Galaxy S22’den kötü haber

ShiftDelete.Net-Osman Baytekin'ın haberine göre; Samsung şarj teknolojisi konusunda diğer şirketler gibi zoru oynamadı. Xiaomi ve Oppo gibi akıllı telefon şirketleri 100W sınırını geçti. Samsung’un tarafı ise hala amiral gemisi telefonlarında 30W kullanıyor. Galaxy S22 serisinin üç telefonu olduğu iddia edilen cihazlar bir süre önce Çin‘in 3C sertifika hizmetinde görüntülendi. Bu da serinin şarj hızları konusunda bilgi verdi.

3C sertifika hizmetinden alınan görüntülere göre SM-S9080, SM-S9060 ve SM-S9010 modellerinin 25W hızlı şarj desteğini barındırdığını görüyoruz. Burada şarj cihazının Samsung‘un iki yıldır tercih ettiği güç kaynağı olan EP-TA800 olduğu göze çarpıyor.

Kullanıcılar Samsung‘dan yeni modellerde artık daha hızlı şarj desteğini istiyor. Ancak şirket bu sefer de konuyla alakalı hayal kırıklığı yarattı. Yine de listede görünen şarj cihazı 25W ile sınırlı olsa da akıllı telefonların daha hızlı şarj cihazlarını da destekleyeceğini belirtelim.

Samsung hala Note 10 Plus ve Galaxy S20 Ultra için 45W şarj cihazı sunmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra şirket amiral gemisi telefonları için temel bir özellik olarak şarj konusuna bir eğilim göstermedi. Galaxy S22 serisinin piyasaya sürülmesinden önce de bu durum değişeceğe benzemiyor.

S22 ULTRA, 5.000 MAH BATARYA İLE GELİYOR

Samsung Galaxy S22 serisinin modelleri daha önce de 3C‘den geçmişti. Bu noktada da telefonların pil kapasiteleri hakkında da bilgi sahibi olmuştuk. Bu şekilde 3C, Galaxy S22 Ultra modelinin 5.000 mAh pil tercih ettiğini de ortaya çıkardı. Bunun yanı sıra Galaxy S22 ve Galaxy S22 Plus biraz daha düşük batarya kapasitesiyle kullanıcılarıyla buluşacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.