Samsun polisi uyuşturucuya karşı bilgilendirildi

Samsun polisi uyuşturucuya karşı bilgilendirildi
Samsun'da Polis Ekipleri Uyuşturucuyla mücadelede bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Samsun'da polis ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında vatandaşlara yönelik bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadelede kararlılıkla ilerlerken, il genelinde geniş çaplı çalışmalar yürütüyor ve vatandaşları bilgilendirme eğitimleriyle aydınlatıyor.

Atakum ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen toplamda 4 etkinlikte, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 739 vatandaşa uyuşturucu maddelerin zararları ve mücadele yöntemleri anlatıldı. Bu etkinliklerde, "UYUMA" uygulaması ve "NARVAS" projesi gibi önemli çalışmalar tanıtılarak, katılımcılara detaylı bilgilendirmeler yapıldı.

Uyuşturucu ticaretini ve kullanımını engellemek adına gerçekleştirilen bu bilgilendirme çalışmaları, hem toplumun bilinçlenmesine hem de uyuşturucuyla mücadelenin etkin bir şekilde sürdürülmesine katkı sağlıyor.

Samsun Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadelede vatandaşların da desteğinin önemine vurgu yaparak, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

aw152353-01.jpg

aw152353-02.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.