Sakarya'nın efsane ismi İYİ Parti'ye geçti

Sakarya'nın efsane ismi İYİ Parti'ye geçti
Sakaryaspor'u ilk kez birinci lige çıkaran Tuncer Tepe, İYİ Parti'ye geçti. Tepe'nin parti rozetini Sakarya İl Başkanı Fatih Akgün taktı.

Sakarya ve Sakaryaspor için önemli bir yere sahip olan Tuncer Tepe, İYİ Parti İl Başkanı Fatih Akgün ve İYİ Parti Erenler İlçe Başkanı Sefa Gürsoy''u ofisinde ağırladı. Sakarya ve Sakaryaspor''a ilişkin gerçekleştirilen sohbetlerin ardından İYİ Parti İl Başkanı Akgün, Tuncer Tepe''ye parti rozetini takdim etti. 

Fatih Akgün ve Sefa Gürsoy, Tepe''nin göstermiş olduğu misafirperverliği için  Başkan Tuncer Tepe''ye teşekkür etti. İYİ Parti Erenler İlçe Başkanı Safa Gürsoy,  Tuncer Tepe''nin yapmış olduğu misafirperverlik için kendisine teşekkür ettiğini, daha önce Sakaryaspor kulüp başkanlığında iken gerçekleştirdiği başarı ile ilgili Tuncer Tepe''nin yapmış olduğu bir söyleşi de kullanmış olduğu "Sakaryaspor''un şampiyon olma başarısındaki sırrın Sakarya halkının Sakaryaspor''a sahip çıkmasıdır" söylemini hatırlattı. 

Gürsoy, “Şimdi Sakarya halkı ve Erenler halkından bizim de isteğimiz daha iyi bir Erenler, daha iyi bir Sakarya daha iyi bir Türkiye için sandığa sahip çıkarak İYİ Partiyi desteklemeniz. Çünkü sizden alacağımız güçle Erenler''i, Sakarya''yı kısacası tüm Türkiye''yi daha iyi seviyelere taşıyacağız.”  şelinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.