Şahan Gökbakar’dan ‘Anayasa’lı gönderme

Şahan Gökbakar’dan ‘Anayasa’lı gönderme
Ekrem İmamoğlu'na destek veren ve 'Her şey çok güzel olacak' hashtagi ile paylaşımda bulunan ünlüler arasında yer alan Şahan Gökbakar'dan 'Anayasa' göndermesi.

Recep İvedik serisinin Afrika’da geçecek altıncı filmini kasım ayında seyirci ile buluşturacak olan Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından siyasi gündeme dair paylaşımlarda bulunmuş ve dikkat çekmişti. YSK’nın İstanbul seçimlerini tekrar etme kararı vermesinin ardından pek çok ünlü isim sosyal medya hesaplarından mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu’na destek vermiş ve hesaplarından yaptıkları ‘Her şey çok güzel olacak’ paylaşımlarıyla tepkilerini dile getirmişlerdi. Çok sayıda ismin benzer paylaşımlar yapmasının ardından hükümet cephesinden sert açıklamalar gelmiş ve bu paylaşımları yapan isimler hakkında suçlayıcı ifadeler kullanılmış hatta fişlenmişlerdi.

ŞAHAN’DAN ANAYASA GÖNDERMESİ

Görüşlerini belirttikleri için üst düzeydeki isimler tarafından yoğun şekilde eleştirilen ünlülerden Şahan Gökbakar, sessizliğini sosyal medya hesabından bozdu ve Anayasının düşünce özgürlüğüyle ilgili maddesini paylaşarak adeta kendilerine yöneltilen bu eleştirilerin anayasal haklarını engellemeye yönelik olduğuna dikkat çekti.

twitter.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.