Sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görseldeki hatayı 6 saniyede fark ediyor

Sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görseldeki hatayı 6 saniyede fark ediyor
Mantık soruları, zihnimizi çalıştırarak ve farklı olasılıkları değerlendirerek problem çözme yeteneğinizi artırır. Bu testte, verilen bilgiler arasında tutarsızlık olanı bulmanız gerekiyor. Bu soruyu yüksek IQ'lu kişiler 6 saniyede yanıtlayabilir.

Bu testte, görsel zekanızı ve dikkat yeteneğinizi ölçmek için gün batımında at süren kovboyların olduğu bir resim verilmiştir. Resme dikkatli baktığınızda, burada bir mantık hatası olduğunu görebilirsiniz. Bu hatayı sadece yüksek IQ'lu kişiler 6 saniyede bulabiliyor.

Bu mantık bilmecesi, kalıpların dışında düşünmenizi gerektiren bir zeka bulmacasıdır. Dikkatli olanlar, fark edilmeyen detayı 6 saniyede fark edebilir. Bu da sizin yüksek IQ'lu ve dikkatli olduğunuzu gösterir.

Eğer 6 saniyede sonuca ulaşamadıysanız, endişelenmeyin. Zeka bulmacasının doğru cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Bu beyin jimnastiği olan testte, 6 saniyede cevabı bulamayanlar için işte doğru yanıt:

Bir kanyonu gösteren bu görseldeki mantık hatasını bulmak için fotoğraf detaylıca bakmanız gerekiyor. Resimdeki mantık hatası ise aşağıda görebileceğiniz gibi atların arasına karışmış bir zebranın bulunması.

45665.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.