Sacha Boey’den Galatasaray’ı şaşırtan karar

Sacha Boey’den Galatasaray’ı şaşırtan karar
Galatasaray ile Sacha Boey arasında yapılan sözleşme uzatma görüşmelerinin detayları belli oldu. İşte Galatasaray yönetimini şaşırtan görüşmenin detayları…

Geçtiğimiz sezondan bu yana performansı ile göz dolduran Sacha Boey'in takımdaki geleceği merak konusu. Genç Fransız yıldızın Galatasaray yönetimi ile gerçekleştirdiği sözleşme yenileme görüşmesinin detayları belli oldu.

Bu sezon Galatasaray'da 20 maça çıkan ve takıma 1 asist ile katkıda bulunan 23 yaşındaki yıldız isim ile Galatasaray yönetimi arasındaki sözleşme uzatma görüşmeleri tıkandı.

Yıldız oyuncunun 2025'te bitecek olan sözleşmesini uzatması için öneride bulunan Galatasaray yönetimine olumsuz yanıt veren Boey'in, sezon sonunda gelen teklifleri değerlendireceğini yönündeki düşüncelerini yönetime bildirdi.

İngiliz ekiplerinden Manchester United ve Arsenal Sacha Boey’e ilgi gösteriyor. Sezon sonunda iki İngiliz devinin Galatasaray yönetiminin kapısını çalması bekleniyor. Eğer beklenildiği gibi bu iki takımdan birine transfer gerçekleşirse Galatasaray tahmini olarak 20 milyon Euro bonservis bedelini kasasına koyacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.