Ruhsat işlemleri SMS ile bildiriliyor

Ruhsat işlemleri  SMS ile bildiriliyor
Eyüp Belediyesi, imarda işlem yaptıran vatandaşların evraklarının durumunu daha hızlı öğrenebilmeleri için sms bilgilendirme servis sitemine geçti.

Ruhsat işlemleri SMS ile bildiriliyor

Nur Tuğçe TUNÇ / Dokuz Sütun

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde hizmet akışını kolaylaştırmak için sms ile bilgilendirme sistemine geçtiklerini belirten Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüze gelen vatandaşlarımız artık evrakının durumunu, işleminin hangi aşamada olduğunu ve sonucunu cep telefonuna gönderilen sms ile öğreniyor.” dedi.

İmara gelen vatandaşların işlemlerinin kayıt altına alındığını söyleyen Aydın, “Vatandaşlarımıza ruhsatlandırma süreçleri ile ilgili işinin daha hızlı yürümesi ve kendisinin de süreçleri takip edebilmesi için bilgi mesajı gönderiyoruz. Bunun için vatandaştan TC kimlik numarası, adı, soyadı, pafta, ada, parsel bilgisi ve cep telefonu numarası bilgileri alınıyor. Bu uygulamayla vatandaşlarımız evraklarını takip edebiliyor. Ayrıca vatandaşlarımız dosyasında tespit edilen eksiklikler varsa bunun giderilmesi hususunda da gerekli önlemleri alma imkanına sahip oluyor.” diye ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.