Restoran sahibine 'suç örgütü' operasyonu

Restoran sahibine 'suç örgütü' operasyonu
İstanbul'da restoran işleten ve çıkar amaçlı suç örgütü kurduğu tespit edilen Ö.O. ile birlikte toplam 16 kişiye polis tarafından operasyon düzenlendi.

İstanbul Beyoğlu'nda bir alışveriş merkezinde faaliyet gösteren restorana giden H.İ.K., iddiaya göre restoran sahibi Ö.O.'ya yanlışlıkla omuz attı. Olayın ardından ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında restoran çalışanları yine iddiaya göre, H.İ.K'yı bir odaya kapatarak saatlerce darbetti. Daha sonra hastaneye giden H.İ.K., hastane polisine başından geçenleri anlattı. Bunun üzerine polis ekipleri konuyla ilgili inceleme başlattı.

Emniyet ekiplerince yapılan çalışmalarda, restoranın bahçesinde oturan bir müşterinin, güneşten korunmak için masasına şemsiye istediği ve müşteri şemsiyenin parasını ödemediği için darpedilerek parasının alındığı belirlendi. Bunun üzerine Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, işletme sahibi Ö.O. hakkında fiziki ve teknik takip gerçekleştirdi.

RESTORAN DEĞİL SUÇ ÖRGÜTÜ ÇIKTI

Çalışmaların ardından işletme sahibi Ö.O.'ya, 'Suç işlemek amacıyla silahlı suç örgütü kurma', 'Yönetme ve üye olma', 'Yağma', 'Kasten yaralama', 'Tehdit' ve 'Silah teşhir etme' gibi suçlardan operasyon düzenlendi. Operasyonda Ö.O.'yla beraber toplam 16 kişi gözaltına alındı. Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda 7 tabanca, 150 fişek, 1,5 kilogram esrar, 2 hassas terazi ele geçirildi.

648061ca50acca1be42002a6.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.