Resmi açıklama yapıldı: THY satılıyor mu?

Resmi açıklama yapıldı: THY satılıyor mu?
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, THY'nin satılmasına ilişkin gündeme gelen iddialara yanıt verdi.

Kübra ÇELEBİ/KAMU SON HABER

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Meclis'te gerçekleştirilen ek bütçe görüşmelerinde muhalefet cephesinden kendisine yönetlilen soruları yanıtladı.

Yeşil Sol Parti Batman Milletvekili Mehmet Rüştü Tiryaki, Cevdet Yılmaz'a "Türk Hava Yolları gibi bazı kuruluşların satılacağı iddiaları doğru mu?" sorusunu yöneltti.

Söz konusu iddianın dezenformasyon olduğunu belirten Yılmaz, "Öyle bir şey söz konusu değil, dezenformasyon bahsettiğiniz. Ben de basında gördüm, öyle bir şey söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

Yeşil Sol Parti Batman Milletvekili Mehmet Rüştü Tiryaki'nin "Yeni bir özelleştirme var mı görüşmelerde?" sorusuna ise, "Bakın, ben açık söyledim, ağırlıklı olarak doğrudan yabancı sermaye yatırımları, proje bazlı destekler. Burada özel sektörü de ihmal etmiyoruz. Özel sektörün de talepleri varsa onları da bir sistematik içinde elbette karşı tarafa iletiyoruz. Gerisi kurumların kendi görüşmelerinde kendi somut işbirliklerine kalmış bir şey" dedi.

Tiryaki'nin, "Türk Hava Yolları gibi bazı kuruluşların satışından bahsediliyor da" sözlerine Yılmaz, "Öyle bir şey söz konusu değil, dezenformasyon bahsettiğiniz. Ben de basında gördüm, öyle bir şey söz konusu değil" yanıtını verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.