Rekabet Kurulu'ndan birleşme ve devralma işlemlerine onay

Rekabet Kurulu'ndan birleşme ve devralma işlemlerine onay
Rekabet Kurulu, Bıçakcılar Global Tıbbi Ürünler Sanayi ve Ticaret AŞ hisselerinin tamamının Koç Medical BV tarafından devralınmasını onayladı.

Erhan KARADAĞ / KAMU SON HABER

Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Kurul, bazı birleşme ve devralma başvurularını onayladığını duyurdu.

Buna göre, Pfizer Inc.'in, dolaylı olarak tamamına sahip olduğu iştiraki Aris Merger Sub, Inc. aracılığıyla Seagen Inc.'in tamamını ve kontrolünü devralması işlemi onaylanmış oldu.

Bıçakcılar Global Tıbbi Ürünler Sanayi ve Ticaret AŞ hisselerinin tamamının Koç Medical B.V. tarafından devralınması işlemine izin verildi.

Eurokim Endüstriyel ve Gıda Kimyasalları Sanayi ve Ticaret AŞ ile Eurokim Deterjan ve Kozmetik Kimyasalları Sanayi ve Ticaret AŞ'nin tek kontrolünün Ravago Chemicals S.A. aracılığıyla Ravago S.A. tarafından devralındı.

Versalis S.p.A tarafından Novamont S.p.A'nın tek kontrolünün devralınması işlemi onayladı.

Rovio Entertainment Corporation’ın tüm hisselerinin ve opsiyon haklarının Sega Sammy Holdings Inc. tarafından Sega Europe Limited aracılığıyla bir kamu ihale teklifi yoluyla devralınması işlemi onaylandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.