Red Magic 9 Pro satışa sunuluyor ‘Özellikleri ve tasarımı ile kendine hayran bırakıyor’

Red Magic 9 Pro satışa sunuluyor ‘Özellikleri ve tasarımı ile kendine hayran bırakıyor’
Nubia, ailesinin yeni üyesi Red Magic 9 Pro modelini küresel piyasada satışa sunuyor.

Kısa bir süre önce Çin’de tanıtımı gerçekleşen Nubia’nın ‘Red Magic 9 Pro’ modeli küresel piyasada satışa çıkmaya hazırlanıyor.

Nubia Red Magic 9 Pro'nun göz alıcı lansmanı

Nubia, 27 Aralık tarihinden itibaren Nubia’nın resmi internet sitesi üzerinden ön siparişe açılacak ve bu tarihten yaklaşık 1 hafta sonra, 3 Ocak 2024 tarihinde de serbest satışa geçerek kullanıcıların beğenisine sunulacak.

ÖZELLİKLER VE FİYAT

12GB RAM ve 256GB depolama alanına sahip olan versiyonu 650 dolar fiyat etiketi taşırken, 16GB RAM ve 512GB depolama alanına sahip olan versiyonu ise 799 dolar fiyat etiketi ile müşterilerin hizmetine sunulacak.

120 Hz yenileme hızı ve 6.8 inç Full HD+ OLED ekrana sahip olan bu cihaz aynı zamanda 1600 nit parlaklık değeri ile kullanıcılarına en iyi deneyimi sunmak için tasarlanmış durumda.

Cihaz, sekiz çekirdekli Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ve Adreno 750 GPU tarafından desteklenmiş durumda. Ayrıca cihaz, Android 14 işletim sistemine ve Redmagic OS 9.0 ile çift SIM kart desteğini de bünyesinde bulunduruyor.

Fotoğraf deneyimini en üst seviyeye çıkarmak için, 50MP ana kamera Samsung GN5 sensörü, 50MP ultra geniş lens Samsung JN1 sensörü ve 16MP ekran altı ön kamera özelliklerine sahip durumda.

Telefonun bağlantı donanımında ise, 5G desteği, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.4, USB Type-C ve NFC yer almakta. Ayrıca telefon, 6500mAh kapasiteli büyük bir bataryadan gücünü alıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.