Realme GT5 Pro teknik özellikleri ve görüntüleri sızdırıldı

Realme GT5 Pro teknik özellikleri ve görüntüleri sızdırıldı
Teknik özellikleri kısa bir süre önce sızdırılan, Realme’nin GT5 Pro modelinin bu sefer de görüntüleri sızdırıldı. Böylece tanıtımdan önce cihaz hakkındaki her şey bütün ayrıntıları ile sızdırılmış oldu. İşte haberin detayları…

Realme, akıllı telefon pazarındaki payını arttırmak için çalışmalarına son sürat devam ediyor. Kısa bir süre önce, Realme ailesine katılmaya hazırlanan GT5 Pro’nun teknik özellikleri sızdırılmıştı. Şimdi de cihazın render, fotoğrafları sızdırıldı. Eğer şirket cihazda bir değişikliğe gitmezse telefon bu şekilde satışa çıkarılacak.

realme GT5 Pro rakiplerine taş çıkaracak - Hardware Plus - HWP

Realme ailesine yakın bir tarihte katılacak olan üyesi GT5 Pro, Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

Son teknoloji kullanılarak üretilecek olan cihazın kalbinde 1 adet 3.3 GHz ARM Cortex-X4, 3 adet 3.2 GHz ARM Cortex-A720, 2 adet 3.0 GHz ARM Cortex-A720 ve 2 adet 2.3 GHz ARM Cortex-A520 çekirdekleri bulunacak.

Realme GT5 Pro fotoğrafı ortaya çıktı

Şirket bu telefonu 8 GB, 12 GB ve 16 GB olmak üzere 3 farklı RAM seçeneği ile kullanıcılarının farklı ihtiyaçlarına cevap verecek.

Şirket, depolama işini de tıpkı RAM’de olduğu gibi kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına göre tasarladı. 128GB, 256 GB, 512GB ve 1 TB seçenekleri ile satışa sunulmaya hazırlanıyor.

5.400 mAh batarya ile satışa sunulacağı bilgisi sızdırılan cihazda 240W kablolu hızlı şarj ve 50W kablosuz şarj imkanı sunulacak.

Realme GT5 Pro: διαρροή αποκαλύπτει τους αισθητήρες της κάμερας

Bu model yurt dışında yaklaşık olarak 545 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak, ancak Türkiye’de nasıl bir fiyatlandırmaya gidileceği konusunda bir bilgi henüz yok.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.