Ramazan ayında gıda denetimleri sıkılaştırıldı

Ramazan ayında gıda denetimleri sıkılaştırıldı
Ramazan ayı boyunca Çankırı'da tüketilen gıda ürünlerinin güvenliğini sağlamak amacıyla denetimler artırıldı.

Çankırı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne bağlı gıda kontrol görevlileri, özellikle bu dönemde talep gören gıda maddelerinin denetimlerini yoğunlaştırdı. Ekipler, öncelikle fırın ürünleri, unlu mamuller, şekerlemeler ve ayrıca et, süt ürünleri gibi gıda işletmelerini mercek altına alarak hijyen standartlarına ve son tüketim tarihlerine dikkat etti.

Dr. Hüseyin Düzgün liderliğindeki Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, Alo Gıda 174 hattına gelen bildirimler sayesinde halkın da desteğiyle denetimleri sürdürmekte ve tespit edilen uygunsuz işletmelere yasal yaptırımlar uygulamaktadır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.