Rakip forvet bile böyle gol atamadı 'Pozisyonu görenler gözlerine inanamadı'

Rakip forvet bile böyle gol atamadı 'Pozisyonu görenler gözlerine inanamadı'
Almanya Bundesliga 2'de St. Pauli ile Hamburg, karşı karşıya geldi ve bol gollü karşılaşmada Hamburg kalecisinin hatası gündeme oturdu.

Bundesliga 2. Ligi’nin 15. Haftasında Hamburg ile ezeli rakibi St. Pauli karşı karşıya geldi. Milerntor Stadyumu'nda kozlarını paylaşan iki takımın nefes kesen maçı futbolseverlerden tam puan aldı.

ekran-alintisi.jpg

Ev sahibi ekip St. Pauli mücadeleye hızlı başladı ve ilk olarak 15. dakikada Jackson Irvine ile ve 2. Olarak da 27. dakikada Heuer Fernandes'in kendi kalesine attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıda ise konuk ekip daha etkili bir oyun oynadı. 58. dakikada Glatzel'in golüyle farkı bire indiren Hamburg, 60. dakikada Phrai'nin attığı golle beraberliği yakaladı ve maç 2-2 sona erdi.

Fakat karşılaşmada oynanan futboldan daha çok konuşulan bir şey yaşandı. Karşılaşmanın 27. dakikasında Hamburg savunmasında Guilherme Ramos, rakip oyuncuların baskı yapması üzerine topu kalecisi Heuer Fernandes'e verdi. Ardından 31 yaşındaki kaleci, topa gelişine vurmak istedi ancak top kendi kalesine doğru yönelerek filelerle buluştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.